31 maj 2015

Dags för hemresa Side - Halmstad

Dags för hemresa.... Underbart går fort, men det är helt ok. Har visst blivit väldigt hemmakär jag.nmen solen älskar jag så det fick bli poolen in i det sista.
Marianne och Mats, ett trevligt par från Halmstad, har bott på samma hotell och vi har talats vid lite grann då och då, åker också hem idag. Säger hej till Östersundsgänget och så är det då dags.
Skönt med Side är att det ligger bara en timme från flygplatsen. Och där träffade jag Cina och Victor som har haft en bra vecka. 

Här kommer en liten se-upp: personalen på TaxFree butiken övertalade dem att byta den stora Tobleronen mot en kartong med små, skulle vara mycket bättre. Mmmm eller hur..... Cina som betalade med kort och inte var helt van vid pengarna efter en vecka med All-Inclusive, tyckte väl att det blev lite dyrt men jaja det är nog ok. Det fick vi ändrat på..... Bitchen på gång igen!!  Kartongen kostade mer än 200kr extra. Grrrr

Ja då var denna resan slut, kan undra jag när nästa blir, eller rättare sagt vart den går för sommarsemestern kommer ju som vanligt i december. Ses då.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar