26 december 2012

EN LUGN DAG PÅ KOH LIPE

Dagens frukost och utsikt
 Det här har varit en lugn dag. 

Låg en stund på stranden, umgicks med Katarina och barnen. Lite senare på eftermiddagen satte Katarina och jag på oss promenadvänliga skor för att ge oss ut en tur och titta på ön. Jaaaa, jag måste ju erkänna, vi inte kom mer än 20 meter på “Lipe Walkingstreet” förrän vi satte oss med varsin latte, den var god.
 Älskar de här blommorna
Styrkta med lite kaffe fortsatte vi promenaden bort mot templet. Tyvärr var inte den munken som jag träffade första gången på plats.

Vi fortsatte mot Sunset Beach, det såg trevligt ut. Trots det tråkigt klingande namnet “Porn Resort” såg stället helt ok ut. Det har även kommit till lite fler ställen på den sidan. Stranden är inte lika fin som de andra men det är otroligt lugnt och skönt. 

Här kunde jag tänka mig att bo, kan undra om jag kan få låna det….. 
Det är prinsessans sommarhus, så det står väl ändå mest tomt kan jag tänka mig. Varför inte låna ut det till mig istället??? Klättrade runt som värsta paparazzin :D
Vi köpte lite bullar av den här damen, smakade på den ena men den var bara sådär. Sen glömde vi resten….. Jag säger då det, hur kan man glömma bullar??? Fast de var inte som svenska förstås…. Efter ett par timmar hade vi tagit oss tillbaka och gick var och en till sitt.
Vi sågs igen senare för lite middag men det blev bara ett foto på maten. Vi bestämde oss i alla fall för en Island-hopping i morgon tillsammans med Oat, som fixar båt till oss.

Vad är bästa avslutningen på en kväll? Massage förstås ….. Jag bad att få den tjejen som jag hade i februari, då var hon otroligt bra, men massagen var en besvikelse. Det kändes som en västanfläkt….. 

Ser fram emot i morgon, ska bli kul att se vilka öar vi kommer till. Allt upp till Oat
Det var allt det, en lugn dag på Koh Lipe.....

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar