19 december 2014

Som svensk sommar -alltså mulet och blåst på Koh Chang

Powerwalk, thaifrukost, beachhäng och god mat så har den här dagen sett ut, den också......
Deb nya stora supermarketen mellan WSB och Klong Prao
Man har startat arbetet med att ta hand om soporna. Det går sådär..... 
Men sopsortering verkar dissas
Jag har för några dagar sedan, efter moget övervägande, beslutat att....   ja inte att skilja mig, jag är ju inte gift, men att jag för en gångs skull ska stanna på ett ställe. Det känns som ett bra beslut, förutom att det känns konstigt att inte träffa Eva på Koh Lanta. Det blir alltså inte mer än den lilla tiden i Bangkok för oss.
Det dåliga vädret fortsätter, ja jag vet att det inte ser ut så på bilderna..... så jag lämnar stranden tidigt. Konstaterar att snart är det dags att åka hem igen. Resan har gått över förväntan och det är ju bra. Men när jag tänker efter så är det en tredjedel kvar av tiden, faktiskt lika länge som många har när de kommer. Så inte klaga inte.....

Dags att fixa naglar! Sorry Eva men jag kan inte vänta längre. Det är ju en chansning att göra det här nere men ibland har nöden ingen lag. Säger att jag vill ha mina naglat målade precis som nu. 
-Jag har inte den färgen.
- inga problem, det har jag och radar upp allt som behövs. Från lack, till pulver och stenar. 

Det är ju märkligt att man ska behöva styra upp allting!! Hos Eva, är det "lag" på att man ska ut och tvätta händerna det första man gör, men inte här inte. Så naturligtvis får de en föreläsning om vikten av renlighet hahaha sur som ättika fortsätter hon..... Jag måste ju förstå att de arbetar annorlunda teknik här mot hemma. Ok det jag jag förstå, men renlighet borde ingå i alla tekniker. För jag litar på Eva.

Precis som hemma tar jag filen och rättar till så att allt blir som jag vill ha det, jisses vad arg man kan bli! 
- Ska du fortsätta själv??
Eva brukar lugnt sitta och titta på och vänta på att jag ska bli färdig.

Resultatet är helt ok när lackning och dekor är klar med instruktioner efter alla konstens regler. 800B, alltså 200 kr för ett återbesök. Tror jag kommer gå tillbaka dagen innan julafton och ta footscrub och pedikyr. Jag vill ju ha fina fötter till jul. De är dyrare än många andra men de såg ut att vara noggranna.
Tar mig bort till Apple och äter en red Curry squid som är jättegod. Träffar för första gången dottern till madam...... Ska bli intressant att se hur hon är...... Lika lilla mamsen kanske..... 
Ses i morgon! Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar