18 december 2014

Vart tog lilla solen vägen......

God morgon världen!

Hur tungt kan det vara att ta sig upp ur sängen.... Ligger kvar och skriver alldeles för länge.... Nu är det snart dags för en dag utan pw.

Säger hej då till de två svenska gentlemännen Stig och Kjell som åker vidare till Bangkok och Chiang Mai, innan det blir en kort runda med backar och brunch på vägen tillbaka. Bort till Apple för lite beach häng. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro och havet är riktigt kallt, som svensk sommar ungefär. Det var till och med en liten, liten tromb som gick förbi och drog med sig en del saker.
Tjitt tjattar lite med Jenny, Jocke och barnen. Fler och fler av svenskarna som brukar vara här dyker upp. Och tur är väl det, för det ser ut som det här landet är på väg mot stora problem. Turisterna sviker...... Det är nästan tomt på vissa ställen. Hotellen börjar sänka sina priser. Och i ärlighetens namn så är det på tiden, för rummen är långt ifrån billiga. Speciellt på öarna. De har påbörjat samma resa som Medelhavsländerna. Svikande turism.
Dusch, en timmes massage, kyckling och majs längs vägen och marsch i säng.
Och vad hittar jag då på TV om inte 24, min absoluta favoritserie, och så är den på thai!! 
Just precis nu så skulle jag ge mycket för dn lussebulle och lite pepparkakor just nu ohhhh så sugen!

Bäst att hoppa i säng. Natti

3 kommentarer:

  1. Åååå vad jag är glad som får följa dig på dina resor. Tack snälla Bitte för dessa härliga bilder. Blir lite sugen på att packa väskan o följa med. Var rädd om dig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!! Vem du än är, det finns inte med något namn. Du är så välkommen att följa med. Kram Bittr

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera